Yaşam için havanı koru

Bize Ulaşın

Tek Cidarlı Bacalar

Tek Cidarlı Bacalar

Tek cidarlı bacalar kombi, kaskat sistemi veya kazan bağlantılarında kullanılır. Tek Cidarlı bacalar her çeşit yakıtlarda kullanılabilir. İç cidar malzemesi 316L kalitede paslanmaz çeliktir. Ortam durumuna bağlı olarak Çift cidarlı baca yapılabilmektedir.

Doğalgaz ve sıvı yakıt kullanarak yakma ve işleme yöntemlerinden herhangi birisiyle üretim gerçekleştiriyorsanız binanız için paslanmaz çelik baca sistemi kurdurmanız gerekmektedir. Yakıt kullanarak gerçekleştirdiğiniz işlem sonrasında ortaya çıkan zararlı gazlar bir baca yoluyla atmosfere iletilmektedir. İnsan ve çevre sağlığı gereği kullanmak zorunda olduğunuz bu baca sisteminin belirli standartlara uygun olması gerekmektedir.

Gerçekleştirdiğiniz işlem sonucunda ortaya çıkan zararlı gazlar binanızda bulunan baca sistemi yoluyla atmosfere salınmaktadır. Baca sisteminizin paslanmaz olması baca içerisinden geçen zararlı gazların sürtünmesini azaltacağından dolayı daha sağlıklı bir tahliye sağlayacaktır.

Paslanmaz çelik baca sistemi, binanıza kurulmadan önce ısı kaynağı üreten yani gaz üreten kazanların kapasite değeri hesaplanır. Daha sonra binanızın yüksekliği, ne kadar uzunluğunda bir bacaya ihtiyaç duyulacağı hesaplanmaktadır. Akabinde kullanılan yakıt türüne göre ihtiyaç duyulan paslanmaz çelik baca sistemine karar verilir.

img img
Detaylı bilgi için bize ulaşın

Bize Ulaşın

Jer Havalandırma

Whatsapp Destek
Çevrimiçi